Είναι αλήθεια πως τα juicy χείλη έχουν πέραση, όταν όμως τα αποκτάς με τεχνητό τρόπο γίνονται και υπερβολές που δεν φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αν θέλεις λοιπόν να αποκτήσεις ωραία θελκτικά χείλη, χωρίς ενέσιμα ή άλλους παράδοξους τρόπους ακολούθησε το παρακάτω μικρό μυστικό και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

Σε μία οδοντόβουρτσα τοποθετείς λίγη ζάχαρη και κάνεις στα χείλη σου ένα φυσικό scrub. Τρίβεις απαλά ώστε να μην τραυματίσεις τα χείλη σου, ενώ δίνεις λίγη περισσότερη έμφαση στις άκρες , στο περίγραμμα. Αφού κοκκινίσουν λίγο τα χείλη, σταματάς το scrub και περιποίησε την περιοχή με ένα μείγμα από λίγο ελαιόλαδο και κανέλα.

Το scrub από ζάχαρη θα προκαλέσει υπεραιμία στα χείλη ώστε να “πρηστούν” φυσικά. Το λάδι θα τα μαλακώσει και θα τους δώσει μία λαμπερή υφή, ενώ η κανέλα θα διατηρήσει το φυσικό “πρήξιμο” για αρκετή ώρα, ενώ θα δώσει και μία πιο ευχάριστη γεύση.

Ιδανικό μυστικό για νέα κορίτσια, αλλά και για όλες όσες λατρεύουν τα όμορφα χείλη.

 


cook it : 20 Nov 2018

Ψωμί κολοκύθας

Η κολοκύθα είναι στην εποχή της ! Μία γεύση πολύ δημοφιλής όλο το χειμώνα που αγαπά πολύ και τα Χριστούγεννα! Η παρακάτω συνταγή θα σας δώσει ένα νόστιμο αφράτο ψωμί που ωστόσο θα θυμίζει περισσότερο κέικ, καλύπτοντας όσους θέλουν να θεωρούν τη γεύση αλμυρή, αλλά ικανοποιώντας και εκείνους που θέλουν να πιστεύουν πως τρώνε κάτι “γλυκό”. Νόστιμο για όλες τις ώρες, γρήγορο και οικονομικό. Υλικά: 280 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 70 γρ σπόρους κολοκύθας 200γρ πουρέ κολοκύθας. (Μπορείτε να τον βρείτε έτοιμο σε κονσέρβα ή να τον φτιάξετε μόνοι σας απλά βάζοντας φέτες κολοκύθας στο φούρνο. Αφού έχετε ανοίξει την κολοκύθα και την έχετε κόψει σε φέτες, έχοντας αφαιρέσει σπόρια και ίνες, βάζετε σε ένα βαθύ ταψί τις φέτες με τη φλούδα να ακουμπά στον πάτο του ταψιού, βάζετε νερό μέσα στο ταψί, καλύπτετε με αλουμινόχαρτο και το αφήνετε στο φούρνο στους 220 για 2 με 2 ½ ώρες. ) 1κγ βανίλια 3 μεγάλα αυγά 300γρ κρυσταλλική ζάχαρη 180γρ λάδι ½ κγ αλάτι ¼ κγ baking powder 1 κγ μαγειρική σόδα 2 κγ κανέλα Εκτέλεση: Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 170 βαθμούς. Σε ένα μπολ ανακατεύετε το αλεύρι, την κανέλα, τη σόδα, το baking powder και το αλάτι. Σε ένα άλλο μπολ θα βάλετε τη ζάχαρη το λάδι, τα αυγά και τη βανίλια. Στη συνέχεια ενώνετε το περιεχόμενο των δύο μπολ σε ένα μείγμα και προσθέτετε τον πουρέ κολοκύθας και τους σπόρους κολοκύθας. Εφόσον ανακατέψετε καλά και το μείγμα βγει ομοιόμορφο απλώστε το σε μία φόρμα είτε σιλικόνης είτε μοιράστε το σε μικρά φορμάκια για muffins και βάλτε τα για ψήσιμο. Αν αποφασίσετε να κάνετε ένα μεγάλο ψωμί, ο χρόνος ψησίματος είναι γύρω στη 1 με 1 ½ ώρα. Αν κάνετε muffins τότε ψήστε για 30 λεπτά. Όταν σβήσετε το φούρνο αφήστε το ψωμί ή τα muffins για δέκα λεπτά ακόμα μέσα στο φούρνο και στη συνέχεια αφήστε να κρυώσουν τελείως πριν τα βγάλετε από τη φόρμα τους. Στα muffins ταιριάζει να τα πασπαλίσετε και με λίγη ζάχαρη άχνη... Τρώγονται τέλεια με τσάι και καφέ! Καλή απόλαυση!

MORE FROM THEΟΜΟΡΦΙΑ & ΣΤΥΛ

MORE To BELIEVE