Είναι από τη φύση τους όμορφες, αλλά για να διατηρούνται λαμπερές βάζουν και αυτές το χεράκι τους.
Διάσημα μοντέλα έχουν μυστικά ομορφιάς, και τώρα μπορεί να τα μάθεις και εσύ.

Κατερίνα Κούρκοβα
Το όμορφο μοντέλο έχει δηλώσει πως το δέρμα της είναι λιπαρό, γιατί μία φορά την ημέρα θα περάσει το πρόσωπο της με ένα βαμβάκι βουτηγμένο σε χυμό λεμονιού για να απορροφήσει τη λιπαρότητα.

Επίσης αφαιρεί το μακιγιάζ της με λάδι καρύδας. Παρά το γεγονός ότι είναι λάδι, δεν προκαλεί επιπλέον λιπαρότητα στο δέρμα, ενώ περιέχει αμινοξέα και βιταμίνες απαραίτητα για μία λαμπερή επιδερμίδα.

Ζιζέλ Μπούντχεν
Η Ζιζέλ πάλι προτιμά το λάδι ελιάς! Και μάλιστα το χρησιμοποιεί αρκετά συχνά , φτιάχνοντας με λίγη ποσότητα από το μεσογειακό αγαθό και λίγο αλάτι, το δικό της αυτοσχέδιο scrub για όλο το σώμα. Η συνταγή αυτή λέει πως κρατά την επιδερμίδα της ενυδατωμένη, ενώ το αλάτι απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα.

Ιρίνα Σάγιακ
Το μοντέλο από τη Ρωσία έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα μαλλιά της, γι’ αυτό και τα φροντίζει πολύ.
Δεν χρησιμοποιεί ακριβά προϊόντα, παρά μόνο μαλακτική κρέμα. Την τοποθετεί σε στεγνά μαλλιά , τα τυλίγει με αλουμινόχαρτο και απλά κάθεται στον ήλιο. Ο ήλιος ζεσταίνει το κεφάλι της, η κρέμα απελευθερώνει τα συστατικά της στην τρίχα και η Ιρίνα μαυρίζει ενώ ομορφαίνει!

Αντριάνα Λίμα
Όσο και αν δεν το πιστεύει κανείς, η Αντριάνα Λίμα έχει πρόβλημα ακμής. Βγάζει σπυράκια αρκετά συχνά κάτι που την οδήγησε σε πολλές συνταγές και αλλεπάλληλες δοκιμές. Καμία λύση όμως δεν είχε οριστικό αποτέλεσμα  παρά μόνο το λάδι από το δέντρο τσαγιού.

Το βάζει τοπικά στα σημεία που παρουσιάζει ακμή, τα αφήνει όλο το βράδυ και την επόμενη μέρα το σπυράκι έχει κάνει φτερά.

Μιράντα Κερ
Έχετε δει αυτές τις βούρτσες που προορίζονται για το σώμα; Εγώ τις έχω δει και αναρωτιέμαι ποιος μπορεί να τις αγοράζει! Ε, η Μιράντα Κερ είναι μία από αυτές, καθώς βουρτσίζει …το σώμα της και  μάλιστα με αυτές τις… παράξενες βούρτσες.

Κάπως έτσι απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα όπως λέει και η ίδια, ενώ ταυτόχρονα βοηθάει την κυκλοφορία του αίματος κάτι που τονώνει την επιδερμίδα διατηρώντας της σφριγηλή και λαμπερή.

Τζίτζι Χαντίντ
Και η Τζίντι έχει θέμα με τα σπυράκια τα οποία αντιμετωπίζει παραδοσιακά ακολουθώντας μία συμβουλή της μητέρας της. Βάζει τοπικά στο σημείο που έχει πρόβλημα, λίγη οδοντόπαστα!

Θέλει όμως προσοχή γιατί η επιπλέον ποσότητα μπορεί να δημιουργήσει έγκαυμα.

 


Είσαι από εκείνους που με το που ξυπνάνε σηκώνονται ρομποτικά και μηχανικά ετοιμάζονται για τη μέρα τους; Αν ήξερες σε πόσο βοηθάει το… τέντωμα ίσως από αύριο αφιερώσεις δυο τρία λεπτά από το ξύπνημα σου στο να … τεντωθείς, είτε ξαπλωμένος είτε όρθιος, όπως ακριβώς κάνουν οι γάτες, κάθε φορά που σηκώνονται από την ξάπλα τους. Λιγότεροι πόνοι και τραυματισμοί Το αμερικανικό συμβούλιο άσκησης, προτείνει πως οι πρωινές διατάσεις μπορούν να φανούν εξαιρετικά χρήσιμες ώστε να περιοριστούν μυϊκοί πόνοι και τραυματισμοί ή πόνοι στις αρθρώσεις.  Γι αυτό και τις συνιστούν σε ανθρώπους που κάνουν καθιστική εργασία με σε κακή στάση, ή αντιμετωπίζουν προβλήματα στον αυχένα  και την πλάτη. Το πρώτο τέντωμα είναι σημαντικό γιατί αποφορτίζει τη σπονδυλική στήλη και τους συνδέσμους από τη νυχτερινή αδράνεια λόγω ύπνου. Βελτιώνει το κυκλοφορικό Η σωστή κυκλοφορία του αίματος είναι σημαντική καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας, και η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Οι διατάσεις αμέσως μετά τον ύπνο βοηθούν λοιπόν στην τόνωση του κυκλοφορικού και αυτό με τη σειρά του έχει θετικά αποτελέσματα τόσο στο σώμα όσο και στο πνεύμα καθώς εντείνει τη συγκέντρωση και οξύνει τις αισθήσεις. Δίνει ενέργεια Κάτι που το χρειαζόμαστε καθημερινά όλοι και συχνά δεν βρίσκουμε. Για κάποιο μαγικό λόγο όμως , όταν το σώμα διατείνεται η ενέργεια μας αυξάνεται και προστατεύεται, καθ\' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το καλό τέντωμα εμποδίζει τον λήθαργο και το αίσθημα κόπωσης.  

MORE FROM THEΟΜΟΡΦΙΑ & ΣΤΥΛ

MORE To BELIEVE