Έχω βαρεθεί να βλέπω δυναμικές γυναίκες μόνες.

Έχω βαρεθεί να ακούω πως οι δυναμικές γυναίκες φοβίζουν τους άνδρες.

Έχω βαρεθεί να βλέπω απελπιστικά διαθέσιμες γυναίκες να κυκλοφορούν και να εκφράσουν την απελπιστική διαθεσιμότητα τους, με απελπιστικά φθηνό ντύσιμο, απελπιστικά επιτηδευμένο φτιασίδωμα και απελπιστικά προκλητικό στήσιμο και συμπεριφορά.

Έχω βαρεθεί να βλέπω τους άνδρες να απασχολούνται έστω και ευκαιριακά με τις προαναφερθείσες γυναίκες.

Δεν υπάρχει τίποτε πιο σέξι από μία δυναμική γυναίκα.

Η μάλλον υπάρχει.

Ο άνδρας που τη θέλει, και την επιζητά.

Η δυναμική γυναίκα, θα είναι γοητευτική χωρίς να είναι προκλητική.

Η δυναμική γυναίκα θα είναι κομψά και απλά ντυμένη γιατί ξέρει ότι αυτό που θα τραβήξει τα βλέμματα πάνω της θα είναι ο αέρας που αποπνέει και όχι το ρούχο που δεν φοράει, ή που φοράει.

Η δυναμική γυναίκα θα περιποιηθεί τον εαυτό της χωρίς άγχος και υπερβολές γιατί ξέρει ότι είναι όμορφος άνθρωπος άρα και όμορφη γυναίκα.

Η δυναμική γυναίκα θα ξεχωρίσει στο πλήθος χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα για να την προσέξουν.

Η δυναμική γυναίκα μιλάει με τα λόγια γιατί έχει πράγματα να πει.

Η δυναμική γυναίκα δεν απειλείται από τις απελπιστικά διαθέσιμες. Δεν τις φοβάται.

Η δυναμική γυναίκα δεν θα δει στο οπτικό της πεδίο άνδρες που εντυπωσιάζονται από τις απελπιστικά διαθέσιμες.

Η δυναμική γυναίκα για να σε αφήσει να πλησιάσεις θα πρέπει να δει την πρόθεση σου να προσπαθήσεις.

Τη δυναμική γυναίκα πρέπει να την διεκδικήσεις , δεν θα είναι εύκολο αλλά η κατάκτηση της είναι γλυκιά.

Τη δυναμική γυναίκα για να την κρατήσεις πρέπει να είσαι αρσενικό.

Η σχέση όμως με τη δυναμική γυναίκα, είναι πραγματική πρόκληση.

Η δυναμική γυναίκα στη σχέση της είναι πιστή και ειλικρινής. Δεν παίζει παιχνίδια, δεν έχει στρατηγικές γιατί δεν έχει στόχους και κρυφές προθέσεις.

Η δυναμική γυναίκα δεν θα σκύψει το κεφάλι κάτω. Όταν υπάρξει πρόβλημα θέλει να το συζητήσει και να το αντιμετωπίσει και θα δουλέψει γι αυτό.

Η δυναμική γυναίκα έχει ανάγκη να της δείχνεις πως την εκτιμάς. Πως την ξεχωρίζεις από τις άλλες και πως γνωρίζεις καλά για ποιους λόγους την ξεχωρίζεις.

Η δυναμική γυναίκα θέλει να τη θαυμάζεις, γιατί έχει λόγους πολλούς για να το κάνεις αυτό.

Η δυναμική γυναίκα μέσα της είναι βαθιά παραδοσιακή.

Είναι βαθιά τρυφερή και ευαίσθητη.

Η  δυναμική γυναίκα έχει ανάγκη από οποιαδήποτε άλλη, από  έναν πραγματικό άνδρα έτοιμο να πάρει στα χέρια του το ρόλο του και να τον βάλει σε εφαρμογή.

Η δυναμική γυναίκα μπορεί να προκαλέσει τον άνδρα στο παιχνίδι εκείνο που έχει ξεχαστεί από τα δύο φύλα, ακριβώς γιατί οι απελπιστικά διαθέσιμες γυναίκες, φρόντισαν να χαλάσουν και να εξαφανίσουν τη μαγεία που θα έπρεπε να έχει το φλερτ.

Η δυναμική γυναίκα είναι σπάνια, όπως και εκείνος που θα την εκτιμήσει

 


Ομορφιά λένε είναι να είσαι ο εαυτός σου, ή πως η ομορφιά πηγάζει από μέσα.... Ωραία όλα αυτά. Αλλά κανείς δεν διευκρινίζει πως για να ισχύουν όλα τα παραπάνω χρειάζεται πολλή εσωτερική δουλειά με τον εαυτό μας και αυτό θέλει χρόνο για να κατακτηθεί. Αν λοιπόν κάποιος με ρωτούσε τι είναι η ομορφιά, θα του έλεγα πως  είναι η δύναμη του να δημιουργείς. Να δημιουργείς κάτι που έχει ένα κομμάτι του εαυτού σου, ένα καθρέφτισμα του χαρακτήρα σου μία νότα από την προσωπικότητα σου. Όπως και αν νιώθεις εκείνη τη στιγμή, όπως και αν αισθάνεσαι. Έχουμε καθημερινά χιλιάδες ευκαιρίες για να δείξουμε ποιοι είμαστε, μέσα από τη δουλειά μας, τις πράξεις μας, τα λόγια μας, ακόμα και το μακιγιάζ μας. Στην καθημερινότητα μου, δεν βάφομαι. Το αποφεύγω γιατί προσπαθώ να ξεκουράσω το δέρμα μου, από την ταλαιπωρία που έχει υποστεί στο παρελθόν από το καθημερινό επαγγελματικό μακιγιάζ. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν περιποιούμαι την εμφάνιση μου. Μπορεί να αποφεύγω αν δεν υπάρχει λόγος,  να βάζω προϊόντα που θα δίνανε ένα τέλειο αποτέλεσμα στην υφή του δέρματος,  όπως το μέικ απ, επιλέγω ωστόσο με έξυπνες πινελιές να «παίζω» με το πρόσωπο μου και να ανανεώνω τη διάθεση βάζοντας λίγη μάσκαρα, και έχοντας πάντα μαζί μου ένα κραγιόν. Η απόχρωση του είναι εκείνη που θα αποκαλύψει και τη διάθεση της στιγμής. Για τις καθημερινές πρωινές εμφανίσεις επιλέγω συνήθως μία nude απόχρωση για να τη  σκουρύνω αρκετά όσο περνάει η μέρα φτάνοντας σε σκούρο μπορντό ή φλογερό κόκκινο. Φέτος όμως είπα να τολμήσω λίγο παραπάνω. Αφορμή στάθηκε η συνεργασία μου με την Avon,  καθώς θα είμαι το πρόσωπο της σειράς μακιγιάζ Mark. Η φωτογράφιση έγινε στο στούντιο της Ρούλας Ρέβη, πριν λίγους μήνες, ο Θάνος Βογιατζής επιμελήθηκε το μακιγιάζ και τα μαλλιά μου, εννοείτε με προϊόντα της Avon.  

There is no slider selected or the slider was deleted.

    Και κάπως έτσι, γνώρισα τα νέα κραγιόν από τη σειρά Epic, που ήρθαν να αλλάξουν τα δεδομένα των προτιμήσεων μου, και πιστεύω πως θα ξετρελάνουν και εσάς. Σε αποχρώσεις που δεν φανταζόμουν ποτέ πως θα δοκίμαζα, με τέλεια υφή και μεγάλη διάρκεια, η φωτογράφιση θύμιζε πραγματικά παιχνίδι με τα χρώματα. Είδα τον εαυτό μου με επιλογές που δεν πίστευα πως θα τολμούσα ποτέ να φορέσω σε κάποια μου εμφάνιση, και όμως όχι μόνο τις φόρεσα αλλά τις ευχαριστήθηκα κιόλας. Με  μία παλέτα 24 κωδικών από ανοιχτά ζεστά, μέχρι μπλε, και σκούρα καφέ,  δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις και εσύ το χρώμα εκείνο που θα σου δώσει τη δύναμη να δημιουργήσεις , με καμβά τον ίδιο σου τον εαυτό. Κάνε κλικ εδώ … και μάθε τι πραγματικά σημαίνει ομορφιά.    

MORE FROM THEI BELIEVE

MORE To BELIEVE