Οι περισσότερες γυναίκες πιστεύουμε πως στους άνδρες αρέσουν τα μεγάλα στήθη. Όλοι οι άνδρες κοιτούν τα μεγάλα στήθη. Οι περισσότερες γυναίκες επίσης πιστεύουμε πως στους άνδρες αρέσουν τα ψεύτικα στητά τέλεια στήθη. Όλοι οι άνδρες κοιτούν τα ψεύτικα στητά τέλεια στήθη. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως τα προτιμούν κιόλας.
Το ερώτημα ποιο στήθος τελικά αρέσει στους άνδρες, μελετήθηκε από μία έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Evolution and Human Behavior (τίτλος έρευνας : Men’s preferences for women’s breast size and shape in four cultures) και βρήκε απάντηση από τους άνδρες 4 διαφορετικών ηπείρων και κουλτούρας.
267 άνδρες από το Καμερούν, την Τσεχία, τη Ναμίμπια και τη Βραζιλία, κρίθηκαν να σχολιάσουν χιλιάδες φωτογραφίες με στήθη όλων των μεγεθών, αλλά και διαφορετικής πυκνότητας . Άλλα φυσικά, άλλα “ψεύτικα”, άλλα νεανικά, άλλα πιο ώριμα, όλα βοήθησαν στο τελικό πόρισμα.
Όσο και αν οι άνδρες φαίνονταν να ενθουσιάζονται στο θέαμα ενός μεγάλου στήθους, ο ενθουσιασμός τους τελικά αποδεικνυόταν πως ήταν στιγμιαίος, γιατί οι περισσότεροι στο τελικό ερώτημα : “ποιο στήθος θα προτιμούσατε αν ήσασταν γυναίκες;” αλλά και στο ερώτημα, “ποιό στήθος θα προτιμούσατε στη γυναίκα σας;” οι περισσότεροι δήλωσαν την προτίμηση τους στο στήθος μεσαίου μεγέθους φυσικής πυκνότητας.
Για να καταλάβουμε όλοι ποιο στήθος είναι αυτό, είναι  το στητό και σφριγηλό στήθος, το όχι πολύ μεγάλο αλλά όχι και το πολύ μικρό, το οποίο δεν  έχει υποστεί παρέμβαση. Κοινώς το medium φυσικό.
Οι άνδρες στο Καμερούν έδειξαν μία τάση στα μεγαλύτερα στήθη και αυτό γιατί στην κουλτούρα τους το μεγάλο στήθος είναι σύμβολο γονιμότητας.
Οι υπόλοιποι ήταν υποστηρικτές του μεσαίου μεγέθους, με τους Βραζιλιάνους πρώτους πρώτους, παρά το γεγονός ότι στη χώρα τους, οι αυξητικές επεμβάσεις στήθους ( και όχι μόνο) ξεκινούν  για τα κορίτσια από την εφηβεία.

 


 Είναι από τα πιο δημοφιλή παυσίπονα, αλλά όχι μόνο. Η ασπιρίνη τα κάνει όλα και συμφέρει. Το ήξερες πως πέρα από το να απαλύνει τον πόνο η αυτό το άσπρο μαγικό χαπάκι μπορεί να κάνει και τα εξής: Θεραπεύει την ακμή Μην την πιείτε! Απλά διαλύστε τη σε νερό, επιτρέποντας όμως να διατηρεί η ασπιρίνη την υφή της σκόνης μέσα σε αυτό, και τοποθετήστε το μείγμα στα σημεία όπου έχετε να πιο έντονα σπυράκια. Αφήστε το να δράσει και μόλις ξεραθεί, ξεβγάλετε με χλιαρό νερό Παρατείνει τη ζωή των φυτών Ίσως είναι γνωστό αυτό το τρικ από τις γιαγιάδες μας. Μία ασπιρίνη στο βάζο με τα λουλούδια και θα δείτε τα άνθη σας να κρατάνε πολύ περισσότερο! Λειτουργεί ιδιαίτερα στα τριαντάφυλλα! Απομακρύνει τους λεκέδες από την ιδρωμένη μασχάλη Πόσο και πόσα ρούχα δεν έχετε πετάξει από αυτό! Δράστε εγκαίρως. Στην ακόμα υγρή από τον ιδρώρα περιοχή, τοποθετήστε λιωμένη ασπιρίνη σε νερό. Αφήστε τη να στεγνώσει και στη συνέχεια πλύνετε κανονικά το ρούχο σας. Ιδανικό για σατέν ρούχα. Μάσκα μαλλιών Τόσα και τόσα θα έχετε δοκιμάσει στα μαλλιά σας. Γιατί όχι και ασπιρίνη. Πάρτε μία ολόκληρη πλακέτα και διαλύστε τα χαπάκια της σε χλιαρό νερό. Στη συνέχεια βάλτε το μείγμα στις άκρες των μαλλιών σας και αφήστε το να δράσει για 15 λεπτά. Ξεβγάλετε  και λουστείτε! Απαλύνει τις σκληρές φτέρνες Η σκληρή φτέρνα που ανοίγει είναι ό,τι πιο αντιαισθητικό για τις γυναίκες. Μπορείτε να κάνετε μία ωραιότατη λοσιόν από λιωμένες ασπιρίνες σε νερό, να αλείψετε με αυτή την περιοχή των πελμάτων σας και να τις αφήσετε να απολαύσουν τις ιδιότητες της ασπιρίνης αφού φορέσετε ζεστές κάλτσες, για όλη τη νύχτα. Κατά της πιτυρίδας Κάνετε ακριβώς την ίδια συνταγή που κάνετε και για τη μάσκα μαλλιών, μόνο που δεν βάζετε το μείγμα στις άκρες αλλά στις ρίζες των μαλλιών.  

MORE FROM THEΟΜΟΡΦΙΑ & ΣΤΥΛ

MORE To BELIEVE