Ξέραμε μέχρι τώρα για ροφήματα με νερό και τζίντζερ, νερό με λεμόνι και όλα τα σχετικά.

Εδώ όμως έχουμε την συνταγή που έχει γίνει η νέα τάση στο εξωτερικό με μεγάλα αστέρια του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, να την ακολουθούν πιστά, καθώς κάνει τον μεταβολισμό να πάρει φωτιά και το λίπος να καίγεται σαν κερί!

Υλικά:

1 κς χυμό Τζίντζερ

2 Κόκκινα γκρέιπ φρουτ

½ κούπα Νερό

½ κγ Κανέλα

Με τον συνδυασμό αυτών των 4 μόνο υλικών, το καθένα να είναι απόλυτα αντιοξειδωτικό, δραστικό και αντιφλεγμονώδες, ο οργανισμός καθαρίζει και ο μεταβολισμός ενεργοποιείται.

Οδηγίες:

Αναμειγνύετε όλα τα συστατικά μαζί και πολύ καλά!

Θα ήταν καλύτερα για εσάς να πίνετε αυτό το ρόφημα πριν από τον βραδινό ύπνο για 12 μέρες ώστε να ενεργοποιείτε τον μεταβολισμό σας ακόμα και όταν ξεκουράζεστε.

Κάντε μία παύση για 3 μέρες και μετά ξεκινήστε έναν δεύτερο κύκλο πάλι για 12 μέρες.

Πρόκειται για ένα ρόφημα που θα σας χαρίσει ευεξία και ενέργεια ενώ θα βοηθήσει στην καύση λίπους σε κοιλιά και άλλα δύσκολα σημεία όπως τα χέρια.


  Έχουμε αναφερθεί για τις ευεργετικές ιδιότητες του μηλόξυδου πολλές φορές, καθώς μπορεί να αποτελέσει πανάκεια τόσο για το ανοσοποιητικό μας σύστημα όσο και καύσιμο για την αύξηση του μεταβολισμού μας. Αυτή τη φορά όμως θα αντιμετωπίσουμε το μηλόξυδο, ως το απόλυτο φυσικό καλλυντικό που μπορεί να σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε πανάδες, σημάδεια γήρατος αλλά και ακμή. Το οξικό, γαλακτικό και μηλικό οξύ που περιέχονται στο μηλόξυδο δρουν κατά των φλεγμονών, του κνησμού αλλά και της ξηρότητας κάτι που ουσιαστικά μπορεί να αποτοξινώσει το δέρμα από νεκρά κύτταρα . Την ίδια ώρα δρουν προστατευτικά και οι αντιμυκητιακές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες του που εξισορροπούν τα επίπεδα PH στο δέρμα περιορίζοντας την παραγωγή σμήγματος. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βουτάτε λίγο βαμβάκι σε μηλόξυδο που θα έχει διαλύσει σε λίγο νεράκι, και να βρέχετε το δέρμα σας με αυτό όπως θα κάνατε με μία λοσιόν. Μετά από 30 λεπτά ξεβγάλτε το πρόσωπο σας με χλιαρό νερό και είστε έτοιμες. Αν το κάνετε δύο φορές την ημέρα, κατά προτίμηση πρωί βράδυ, ή έστω πριν κοιμηθείτε, θα νιώσετε από τις πρώτες κιόλας μέρες εφαρμογής , το δέρμα σας πιο σφριγηλό και ανανεωμένο.  

MORE FROM THEFitness & Sports

MORE To BELIEVE