Είναι από τις πιο όμορφες εναλλακτικές θεραπείες ψυχής, αλλά και από τους πλέον πρωτότυπους τρόπους περιποίησης του σώματος.

Αν δεν έχεις δοκιμάσει το «Αύρα και σώμα» (aura soma) σίγουρα δεν έχεις προσφέρει στον εαυτό σου μία… διαφορετική φροντίδα, μέσα και έξω.

Πρόκειται για μία διαδικασία που διαρκεί περίπου δύο ώρες στο πρώτο ραντεβού, ενώ μετά το μόνο που χρειάζεται είναι μόλις λίγα λεπτά την ημέρα για να αφιερώσεις στον εαυτό σου.

 Πως γίνεται:
Το aura soma  γίνεται από δασκάλους ψυχικής καθοδήγησης και υγείας. Αναζητώντας κάποιος στο διαδίκτυο, μπορεί να εντοπίσει αρκετούς, αν και καλό είναι να φτάσεις στο κατώφλι του δασκάλου είτε συστημένος είτε έχοντας κάποια εχέγγυα για τη δράση του.

Εκείνος θα σε υποδεχτεί στο χώρο του και θα σε βάλει να καθίσεις αναπαυτικά σε ένα δωμάτιο όπου θα είσαι εσύ και 114 πολύχρωμα μπουκάλια. Μέσα σε αυτά, το υγρό που θα δεις, θα είναι ένα μείγμα από αιθέρια έλαια, βότανα και κρυστάλλους.

Θα πάρεις όσο χρόνο θες,  και θα επιλέξεις 4 από τα μπουκάλια που σου αρέσουν περισσότερο. Αν σου φαντάζει δύσκολο να κάνεις μία τέτοια επιλογή, μην ανησυχείς. Τα χρώματα είναι από μόνα τους μία συμπαντική γλώσσα. Ένας τρόπος επικοινωνίας εμάς των ίδιων με τον εαυτό μας. Οπότε στην ουσία είναι τα μπουκάλια που θα σε διαλέξουν και όχι εσύ αυτά.

Στη συνέχεια ο δάσκαλος θα σε βοηθήσει να καταλάβεις μέσα από την ερμηνεία των χρωμάτων που επέλεξες, την κατάσταση τόσο της συνειδητότητας σου στο παρόν, όσο και τα βιώματα που φέρεις καθόλα τα χρόνια της ζωής σου.
Έχοντας δοκιμάσει την εμπειρία της aura soma  έχω να σου πω, πως ήταν ένα από τα πιο ακριβή ψυχογραφήματα που έχω κάνει ποτέ.

Δεν τελειώνεις όμως εδώ. Κάθε μπουκάλι που έχεις επιλέξει, απευθύνεται σε ένα από τα 7 τσάκρα μας (ενεργειακά πεδία). Το μείγμα δε που εσωκλείουν, έχει και αυτό ένα στόχο. Να ισορροπήσει αυτά τα πεδία μεταξύ τους ώστε να επέλθει η εσωτερική γαλήνη, κατανόηση και ηρεμία. Γι αυτό και θα χρησιμοποιείς σύμφωνα με τις οδηγίες που θα σου δοθούν, αυτά τα έλαια, ως προϊόν περιποίησης του σώματος σου, για όσο καιρό χρειαστεί, ώστε να καταναλώσεις και τα 4.

Πρόκειται για μία εκδήλωση αγάπης προς τον εαυτό μας απόλυτα ολοκληρωμένη, που σίγουρα θα σου αρέσει και θα σε βάλει εκτός από το μονοπάτι της περιποίησης και στο δρόμο της αναζήτησης.

Δοκίμασε το!


Τα πάντα σε αυτή τη ζωή είναι σχετικά. Η αλήθεια είναι πως κυκλοφορούν πολλοί μύθοι και λίγη πραγματικότητα γύρω από το αν μία έγκυος μπορεί να τρέχει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Κάποιοι λένε πως αν η έγκυος είχε τη συνήθεια να τρέχει και πριν κυοφορήσει, δεν έχει κανένα λόγο να σταματήσει το τρέξιμο. Είναι όμως επικίνδυνο αν δεν το έχεις ξανακάνει ποτέ πριν, να μπεις σε ένα τέτοιο πρόγραμμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Λάθος. Μόνο ο γιατρός που παρακολουθεί την πορεία της κύησης μπορεί να είναι σε θέση να επιτρέψει ή να απαγορεύσει μία δραστηριότητα στην έγκυο. Υπάρχει περίπτωση μία κακή εγκυμοσύνη σε μία ανέκαθεν αθλητική γυναίκα, να βάλει περιορισμούς και ένας από αυτούς να είναι και στο τρέξιμο. Υπάρχει όμως περίπτωση μία γυναίκα που δεν είχε ποτέ επαφή με τη γυμναστική πριν, να πρέπει να ξεκινήσει κάποια δραστηριότητα ενώ είναι έγκυος, για να αντιμετωπίσει με αυτό τον τρόπο τόσο το περιττό βάρος, όσο και την υψηλή αρτηριακή πίεση ή την εμφάνιση διαβήτη. Σαφώς σε αυτή την περίπτωση,  οι απαιτήσεις δεν θα είναι μεγάλες και θα ορίζονται από την φυσική κατάσταση της ίδιας αλλά τις συμβουλές των ειδικών. Υπάρχουν επίσης εκείνοι που υποστηρίζουν πως το τρέξιμο μπορεί να προκαλέσει αποβολή, διακοπή της εγκυμοσύνης, πρόωρο τοκετό, ή περιγεννητική θνησιμότητα. Στην πραγματικότητα όμως δεν υπάρχει καμία απολύτως έρευνα, ένδειξη ή απόδειξη πως το τρέξιμο συνδέεται με κάτι από τα παραπάνω. Είναι όμως βέβαιο και ιατρικά αποδεδειγμένο πως το μωρό στο εσωτερικό της μήτρας προστατεύεται και από τους κραδασμούς χάρη  στο αμνιακό υγρό. Την ίδια ώρα το σώμα ξέρει από μόνο του πως θα περιορίσει την ένταση, τον ρυθμό αλλά και την ικανότητα να διατηρείς την ένταση για ώρα, επομένως το μόνο που χρειάζεται, πέρα από την έγκριση του γιατρού, είναι το να ακούς το σώμα σου! Η εγκυμοσύνη είναι σίγουρα μία περίοδος όπου η γυναίκα καλείται να αναπροσαρμόσει τις συνήθειες της, δεν είναι όμως αρρώστια, κάτι που σημαίνει πως δεν χρειάζονται ακρότητες και υπερβολές σε κανένα επίπεδο. Μία καλή επαφή με τον γιατρό, μία καλή διάθεση και μία βατή εγκυμοσύνη, μπορεί να επιφέρει ελάχιστες αλλαγές στις συνήθεις μίας μέλλουσας μαμάς

MORE FROM THEΟΜΟΡΦΙΑ & ΣΤΥΛ

MORE To BELIEVE