Ακούγονται και γράφονται διάφορα για μαγικά βότανα, φανταστικά χάπια, σοκολατούχα ροφήματα που υπόσχονται απώλεια λίπους και βάρους σε  λίγες μόνο μέρες.

Να είστε επιφυλακτικοί.

Τίποτα δεν είναι πιο ασφαλές και πιο δραστικό από το φυσικό. Από αυτό που μας δίνει η φύση και το καταναλώνουμε ακατέργαστο!

Με το παρακάτω ρόφημα ωστόσο θα έχετε έναν πολύτιμο σύμμαχο στην προσπάθεια σας να απαλλαγείτε από το τοπικό πάχος χωρίς να θέσετε την υγεία σας σε κίνδυνο. Βασικά του στοιχεία είναι το νερό και το τζίντζερ, ένας καρπός που αιώνες τώρα κατέχει σημαντική θέση στον κόσμο της σωστής διατροφής.

Θα χρειαστείτε λίγες ρίζες τζίντζερ κομμένες σε λεπτές λεπτές φέτες
Λίγο χυμό λεμονιού
1,5 λίτρο νερό

Βράζετε το νερό με τις ρίζες τζίντζερ μέσα σε αυτό. Το αφήνετε να βράσει για τουλάχιστον 15 λεπτά, και το αφήνετε να κρυώσει. Το σουρώνετε και το βάζετε σε ένα ποτήρι, ή σε ένα γυάλινο κατά προτίμηση μπουκάλι. Προσθέστε όσο λεμόνι θέλετε ανάλογα με τη γεύση σας. Καλό θα ήταν να καταναλώνετε ένα ποτήρι το πρωί, με άδειο στομάχι και ένα πριν το βραδινό σας γεύμα.

Πέρα του ότι το τζίντζερ ενεργοποιεί τον μεταβολισμό, το ρόφημα αυτό μπορεί να σας παρέχει και άλλα οφέλη:

Απαλύνει τον πόνο στους συνδέσμους
-τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα
-βελτιώνει την πέψη
-καταπραΰνει τα συμπτώματα γρίπης
-βοηθά στην απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών της τροφής


Έχω βαρεθεί να βλέπω δυναμικές γυναίκες μόνες. Έχω βαρεθεί να ακούω πως οι δυναμικές γυναίκες φοβίζουν τους άνδρες. Έχω βαρεθεί να βλέπω απελπιστικά διαθέσιμες γυναίκες να κυκλοφορούν και να εκφράσουν την απελπιστική διαθεσιμότητα τους, με απελπιστικά φθηνό ντύσιμο, απελπιστικά επιτηδευμένο φτιασίδωμα και απελπιστικά προκλητικό στήσιμο και συμπεριφορά. Έχω βαρεθεί να βλέπω τους άνδρες να απασχολούνται έστω και ευκαιριακά με τις προαναφερθείσες γυναίκες. Δεν υπάρχει τίποτε πιο σέξι από μία δυναμική γυναίκα. Η μάλλον υπάρχει. Ο άνδρας που τη θέλει, και την επιζητά. Η δυναμική γυναίκα, θα είναι γοητευτική χωρίς να είναι προκλητική. Η δυναμική γυναίκα θα είναι κομψά και απλά ντυμένη γιατί ξέρει ότι αυτό που θα τραβήξει τα βλέμματα πάνω της θα είναι ο αέρας που αποπνέει και όχι το ρούχο που δεν φοράει, ή που φοράει. Η δυναμική γυναίκα θα περιποιηθεί τον εαυτό της χωρίς άγχος και υπερβολές γιατί ξέρει ότι είναι όμορφος άνθρωπος άρα και όμορφη γυναίκα. Η δυναμική γυναίκα θα ξεχωρίσει στο πλήθος χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα για να την προσέξουν. Η δυναμική γυναίκα μιλάει με τα λόγια γιατί έχει πράγματα να πει. Η δυναμική γυναίκα δεν απειλείται από τις απελπιστικά διαθέσιμες. Δεν τις φοβάται. Η δυναμική γυναίκα δεν θα δει στο οπτικό της πεδίο άνδρες που εντυπωσιάζονται από τις απελπιστικά διαθέσιμες. Η δυναμική γυναίκα για να σε αφήσει να πλησιάσεις θα πρέπει να δει την πρόθεση σου να προσπαθήσεις. Τη δυναμική γυναίκα πρέπει να την διεκδικήσεις , δεν θα είναι εύκολο αλλά η κατάκτηση της είναι γλυκιά. Τη δυναμική γυναίκα για να την κρατήσεις πρέπει να είσαι αρσενικό. Η σχέση όμως με τη δυναμική γυναίκα, είναι πραγματική πρόκληση. Η δυναμική γυναίκα στη σχέση της είναι πιστή και ειλικρινής. Δεν παίζει παιχνίδια, δεν έχει στρατηγικές γιατί δεν έχει στόχους και κρυφές προθέσεις. Η δυναμική γυναίκα δεν θα σκύψει το κεφάλι κάτω. Όταν υπάρξει πρόβλημα θέλει να το συζητήσει και να το αντιμετωπίσει και θα δουλέψει γι αυτό. Η δυναμική γυναίκα έχει ανάγκη να της δείχνεις πως την εκτιμάς. Πως την ξεχωρίζεις από τις άλλες και πως γνωρίζεις καλά για ποιους λόγους την ξεχωρίζεις. Η δυναμική γυναίκα θέλει να τη θαυμάζεις, γιατί έχει λόγους πολλούς για να το κάνεις αυτό. Η δυναμική γυναίκα μέσα της είναι βαθιά παραδοσιακή. Είναι βαθιά τρυφερή και ευαίσθητη. Η  δυναμική γυναίκα έχει ανάγκη από οποιαδήποτε άλλη, από  έναν πραγματικό άνδρα έτοιμο να πάρει στα χέρια του το ρόλο του και να τον βάλει σε εφαρμογή. Η δυναμική γυναίκα μπορεί να προκαλέσει τον άνδρα στο παιχνίδι εκείνο που έχει ξεχαστεί από τα δύο φύλα, ακριβώς γιατί οι απελπιστικά διαθέσιμες γυναίκες, φρόντισαν να χαλάσουν και να εξαφανίσουν τη μαγεία που θα έπρεπε να έχει το φλερτ. Η δυναμική γυναίκα είναι σπάνια, όπως και εκείνος που θα την εκτιμήσει  

MORE FROM THEFitness & Sports

MORE To BELIEVE