Προσοχή, δεν αναφέρομαι απαραίτητα στον ωροσκόπο γιατί αυτός έχει να κάνει με τη θέση των πλανητών και αυτή μπορεί να αλλάζει από χρόνο σε χρόνο. Αναφέρομαι στην ανατολική φιλοσοφία που αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην ώρα γέννησης καθώς αυτή μπορεί να αποκαλύψει κάποια από τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας μας που καθορίζονται από το πια στιγμή της ημέρας, ήρθαμε στο κόσμο.

Αν έχετε γεννηθεί από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 02:00
Η οικογένεια σας παίζει τον σημαντικότερο ρόλο στη ζωή σας. Είστε άνθρωπος που αναζητά την ασφάλεια και τη σιγουριά και νιώθετε άνετα μόνο όταν είστε στα νερά σας , με οικεία πρόσωπα και σε γνώριμα μέρη. Σας αρέσει να παρέχετε γνώση και οι άλλοι σας θεωρούν μάλλον λίγο συγκρατημένους ή και συντηρητικούς.

Αν έχετε  γεννηθεί από τις 02:00 έως τις 04:00
Είστε άνθρωποι γεμάτη περιέργεια και δίψα για τη ζωή και έχετε ανάγκη να ανακαλύπτεται συνέχεια και κάτι καινούριο.  Είστε επικοινωνιακοί, έξυπνοι, καλοί  φίλοι, σας αρέσει το διάβασμα, το γράψιμο, τα ταξίδια,  και σας αρέσουν τα σπορ.

Αν έχετε γεννηθεί από τις 04:00 έως τις 06:00
Είστε ρομαντικοί αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είστε και ξεροκέφαλοι.  Πρέπει να μάθετε να υπερασπίζετε τον εαυτό σας, ανησυχείτε για το μέλλον και σας αρέσει να μοιράζεστε.  Είστε δημιουργικοί αλλά αποτελείτε και σπουδαία πηγή έμπνευσης για τους άλλους.

Αν έχετε γεννηθεί από τις 06:00 έως τις 08:00
Είστε γεννημένοι για αρχηγοί καθώς είστε ηγετικοί και τολμηροί. Νιώθετε καλά με το οτιδήποτε καλλιτεχνικό, σας αρέσει να γίνεστε αποδεκτοί και η αναγνώριση από τους άλλους είναι απαραίτητη για εσάς. Είστε αυστηροί και απαιτητικοί από τον εαυτό σας.

Αν έχετε γεννηθεί από τις 08:00 έως τις 10:00
Είστε ευαίσθητα άτομα και σας αρέσει η γαλήνη και η ηρεμία. Τεχνικές όπως ο διαλογισμός σας ταιριάζουν απόλυτα ενώ δεν σας αφορά καθόλου το να έχετε απήχηση στο ευρύ κοινό. Σκοπός της ζωής σας να μπορείτε να βοηθάτε τους γύρω σας να είναι ήρεμοι με αρμονία στην ψυχή τους.

Αν έχετε γεννηθεί από τις 10:00 μέχρι το μεσημέρι
Είστε κοινωνικοί, σας αρέσει να περνάτε χρόνο με ανθρώπους που έχουν τα ίδια ενδιαφέρονται με εσάς. Είστε ομαδικός παίχτης και ξέρετε πως να φέρνετε κοντά τον έναν στον άλλον.  Σας αρέσουν οι νέες γνωριμίες, οι περιπέτειες και οι εμπειρίες.

 Αν έχετε γεννηθεί από το μεσημέρι μέχρι τις 14:00
Είστε φιλόδοξοι, σας αρέσει να σας θαυμάζουν επειδή  ξέρετε πολύ καλά τι θέλετε και μπορείτε να αντιμετωπίσετε κάθε πρόκληση. Αυτό θα σας χαρίσει σίγουρα επαγγελματική επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε να κάνετε απλά να θυμάστε πως η δουλειά σας μπορεί να επισκιάσει τη προσωπική σας ζωή.

Αν έχετε γεννηθεί από τις 14:00 μέχρι τις 16:00
Σας αρέσει να αλλάζετε τα πάντα γύρω σας συνεχώς, αγαπάτε την περιπέτεια και μισείτε τη ρουτίνα και τη στασιμότητα. Έχετε φιλοσοφικές αναζητήσεις, και για να βρείτε απαντήσεις σε ό,τι σας βασανίζει είστε ικανοί να ανοίξετε τα φτερά σας για πολύ μακριά.

Αν έχετε γεννηθεί από τις 16:00 μέχρι τις 18:00
Είστε θετικοί και πολύ ενεργητικοί αν και δεν είναι εύκολο για εσάς να ανοιχτείτε στους γύρω σας. Από την άλλη δεν παίρνετε τίποτε ως δεδομένο κυρίως την αγάπη και την εμπιστοσύνη και σας αρέσει να λύνετε τα μυστήρια της ζωής.

 Αν έχετε γεννηθεί από τις 18:00 μέχρι τις 20:00
Δεν σας αρέσει να αμφισβητείτε τα γεγονότα αλλά παίρνετε τα πράγματα ως έχουν. Έχετε τη μοναδική χάρη της εσνυναίσθησης και μπορείτε εύκολα να μπείτε στα παπούτσια των άλλων και να καταλάβετε τις ανάγκες τους.

Αν έχετε γεννηθεί από τις 20:00 μέχρι τις 22:00
Είστε τελειομανείς, δεν σας αρέσει να κάνετε λάθη, σας αρέσει να σας δείχνουν οι άλλοι την εκτίμηση τους προς το πρόσωπο σας, και όλοι μπορούν να βασίζονται στην βοήθεια σας, την οποία πάντα δίνετε απλόχερα.

Αν έχετε γεννηθεί από τις 22:00 μέχρι τα μεσάνυχτα
Μπορείτε να κατακτήσετε όποιον στόχο και να βάλετε, ξέρετε πολύ καλά και ποιος είστε και τι αναζητάτε από τη ζωή. Είστε δημιουργικοί και επιζητάτε τη φήμη και τη δόξα. Δεν διστάζετε να ξεπεράσετε τα όρια σας, για να πετύχετε αυτό που θα βάλετε στο μυαλό σας.

 


Δυστυχώς ζούμε σε ένα άκρως τοξικό περιβάλλον. Είτε μέσω της τροφής είτε  μέσω του αέρα και της ευρύτερης μόλυνσης, οι τοξίνες βρίσκονται μέσα μας, γύρω μας, πάνω μας. Και ένας οργανισμός επιβαρυμένος από τοξίνες φωνάζει! Να λοιπόν ποια είναι τα συμπτώματα που δείχνουν πως ο οργανισμός σας χρειάζεται άμεσα φροντίδα καθώς αποτελεί καταφύγιο τοξινών. Αϋπνία Η αϋπνία είναι άμεσα συνδεδεμένη με προβλήματα στο συκώτι. Αν λοιπόν έχετε πρόβλημα στον ύπνο σας, ίσως  έχει έρθει η ώρα να κάνετε μία καλή αποτοξίνωση στο συκώτι σας, και αυτό μπορεί να γίνει πίνοντας το χυμό λαχανικών, όπως το μπρόκολο και το κουνουπίδι. Λήθαργος Πέρα του ότι αυτό μπορεί να σηματοδοτεί  την έλλειψη ενέργειας, ο λήθαργος μπορεί επίσης να σημαίνει τοξίνες στον οργανισμό κυρίως από τροφές που προκαλούν απότομη αύξηση του γλυκαιμικού δείκτη, (ζάχαρη) που συνοδεύεται από απότομη πτώση αυτού. Ημικρανίες – πονοκέφαλοι Όλοι μας που και που έχουμε πονοκεφάλους και πως να μην έχουμε στους ρυθμούς που ζούμε. Αν ωστόσο πάσχουμε από επίμονες ημικρανίες  ίσως θα έπρεπε να ανησυχήσουμε λίγο για τις τοξίνες στο σώμα μας καθώς ο  πονοκέφαλος είναι ένδειξη παρακράτησης τοξινών στους ιστούς μας και στο νευρικό σύστημα. Δερματικά προβλήματα Το δέρμα αποτελεί διέξοδο στις τοξίνες. Αν τα όργανα εκείνα που έχουν το ρόλο του “καθαριστή” για  το σώμα μας, δεν λειτουργούν με φουλ τις μηχανές, τότε αναλαμβάνει το δέρμα να φέρει στην επιφάνεια ότι επιβαρύνει τον οργανισμό μας και κάπως έτσι δημιουργούνται τα δερματικά προβλήματα. Άσπρη ή κίτρινη γλώσσα Η γλώσσα αποτελεί μοναδικό “κράχτη” για την τοξικότητα του οργανισμού μας όπως και για πολλές ασθένειες. Αν το χρώμα της είναι  αρκετά κίτρινο ή   έντονα άσπρο,  τότε σημαίνει πως το πεπτικό μας σύστημα παλεύει με τοξίνες. Αυξημένο λίπος γύρω από την κοιλιά Δεν είναι τυχαίο πως η κοιλιά είναι το πρώτο σημείο στο σώμα μας που μαρτυρά τις αμαρτίες που ενδεχομένως κάνουμε ενίοτε. Ποτό, γλυκά , κακή διατροφή, θα φέρουν άμεσα αύξηση στο λίπος γύρω από την κοιλιά που είναι σημάδι υπερτοξίνωσης. Εξάψεις Ένας από τους τρόπους που έχει ο οργανισμός να αποβάλει τις τοξίνες είναι και ο ιδρώτας. Όχι όλες, αλλά αρετές τοξίνες προκαλούν αυτή την αντίδραση στον οργανισμό μας με αποτέλεσμα να ερχόμαστε αντιμέτωποι με εξάψεις.

MORE FROM THEPsychology

MORE To BELIEVE