Αν βρίσκεις πάντα ως δικαιολογία το ότι δεν έχεις χρόνο, για να περιποιηθείς τον εαυτό σου, διαβάζοντας αυτό το άρθρο, θα πρέπει να αναζητήσεις άλλο ψέμα να λες στον εαυτό σου.
Παρακάτω ακολουθούν εύκολες γρήγορες και αποτελεσματικές συνταγές, για όλες όσες θέλουν να νιώθουν και να δείχνουν όμορφες και λαμπερές.
Ετοιμαστείτε για ύπνο!
Στον βραδινό ύπνο, γίνεται η ανάπλαση των κυττάρων γι αυτό και είναι τόσο μεγάλης ζωτικής σημασίας. Γιατί λοιπόν να μην βοηθήσετε λίγο παραπάνω το δέρμα σας με μία γρήγορη μάσκα;

Ο χυμός από μία  τομάτα, 2 κς γάλα και είστε έτοιμες για ένα χαλαρωτικό 10άλεπτο.
Αν έχετε ακμή, τότε ένα 1 ασπράδι αυγού και 1 κς λεμόνι και θα δείτε τη διαφορά.
2 κς καφέ και 2κς μέλι και θα τονώσετε το δέρμα σας αν έχετε να πάτε κάπου  όπου θα θέλετε να εντυπωσιάσετε.
Νιώθετε το δέρμα σας ξερό; 2κς γιαούρτι και 2 κς μέλι και αμέσως θα μαλακώσει.
Αντιμετωπίζετε πρόβλημα λιπαρότητας; 1 κς κουρκουμά και 2κς αλόης θα σας δώσουν μία καλή λύση και να ακόμα πιο βαθύ καθάρισμα των σμηγματογόνων αδενών, 2κς γιαούρτι και 1 κς βρώμη θα έχουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.


I BELIEVE : 13 Nov 2017

Faux…βάμαι

Έχω φοβηθεί πολλές φορές στη ζωή μου. Ειδικά σε καταστάσεις  στων οποίων  την έκβαση δεν μπορούσα να έχω τον έλεγχο. Φοβήθηκα όταν πήρα την απόφαση να δώσω εξετάσεις για το πανεπιστήμιο, φοβήθηκα όταν η επαγγελματική μου στροφή άλλαξε τη ζωή μου σε ένα απόγευμα, φοβήθηκα όταν ήθελα να αποκαλύψω σε κάποιον ότι είμαι κρυφά ερωτευμένη μαζί του, φοβήθηκα όταν αρρώστησα, φοβήθηκα όταν ήρθα για πρώτη φορά αντιμέτωπη με τον θάνατο αγαπημένου προσώπου. Σε όλες όμως τις περιπτώσεις, αντέδρασα. Ο φόβος είναι ένστικτο επιβίωσης. Είναι η ανάγκη του ανθρώπου να προστατέψει τον εαυτό του από τον πόνο. Σκέψου μόνο αυτό. Περπατάς και ξαφνικά γυρίζεις πίσω σου και βλέπεις ένα τεράστιο λιοντάρι έτοιμο να σε καταβροχθίσει. Ενστικτωδώς και μόνο, θα αρχίσεις να τρέχεις. Σωστό ή λάθος, αυτό θα κάνεις. Και θα το κάνεις από φόβο. Θα φύγεις μακριά από το λιοντάρι για να μην γίνεις μεζές. Τι γίνεται όμως όταν από φόβο το βάζεις στα πόδια σε ό,τι συμβαίνει στη ζωή, σου τρέχοντας μακριά από τον πόνο; Φοβάσαι τις σχέσεις , και απλά απέχεις. Φοβάσαι τους ανθρώπους και τους κρατάς σε απόσταση. Φοβάσαι τα συναισθήματα και δεν τα βιώνεις. Φοβάσαι τις αλλαγές και κάπου βαλτώνεις. Φοβάσαι το άγνωστο και μένεις στα ίδια.  Φοβάσαι τον θάνατο και δεν ζεις. Αυτό συμβαίνει νομίζω. Το χειρότερο όμως είναι, πως ο φόβος ουσιαστικά είναι το τίμημα που πληρώνεις προκαταβολικά για κάτι που  ακόμα δεν έχει έρθει. Και πέρα από το θάνατο, δεν μπορείς να ξέρεις και αν θα έρθει ποτέ. Όπως και να έχει, θα ανακουφιζόσουν αν συνειδητοποιούσες πως ποτέ δεν θα είσαι σε θέση να προβλέψεις την κατάληξη ενός γεγονότος. Γιατί απλά δεν είναι στο χέρι σου. Κουνήσου. Και ό,τι γίνει. Γιατί από το λιοντάρι, είτε τρέξεις είτε όχι, θα γλιτώσεις μόνο αν αυτό δεν πεινάει.

MORE FROM THEΟΜΟΡΦΙΑ & ΣΤΥΛ

MORE To BELIEVE